DE LOUNGE; de perfecte lokatie voor jouw productpresentatie of feest. Neem voor info contact met ons op!

DE LOUNGE; EEN WINNENDE FORMULE

MEMBERSHIPS

MEMBERS & GASTEN

De Lounge is op wedstrijddagen exclusief toegankelijk voor haar members en hun gasten. U heeft toegang tot alle thuiswedstrijden van PSV dus ook de Europese wedstrijden. Wij leggen u en uw gasten in de watten, alle drankjes, hapjes en het luxe buffet zijn inclusief.

Ultieme
business- en wedstrijdbeleving

2 uur voor aftrap
Over 2 uur begint de wedstrijd, het stadion is nog niet geopend voor bezoekers maar u kunt uw gasten al ontvangen in onze lounge. Onze medewerkers serveren drankjes terwijl u en uw gasten de gelegenheid hebben om rustig bij te praten.

1 uur voor aftrap
Terwijl het stadion volstroomt hebben onze koks een luxe buffet neergezet. U kunt samen met uw gasten van dit buffet gebruik maken. Het buffet wisselt per wedstrijd en als u of uw gasten specifieke dieetwensen hebben houden we daar graag rekening mee.

Aftrap
Het fluitsignaal voor de aftrap heeft geklonken, de strijd kan beginnen. Vanuit uw luxe Business Seat, Chesterfield Seat of vanaf uw plek op het terras heeft u een fantastisch zicht op de wedstrijd. Op de Oost-tribune naast de lounge zorgen de supporters voor extra sfeer.

Tijdens de wedstrijd
Tijdens de wedstrijd zorgen onze gastheren en -vrouwen ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt. Wij zorgen dat uw glas gevuld blijft en gaan regelmatig rond met lekkere luxe borrelhapjes. Het enige dat u hoeft te doen is genieten van de wedstrijd.

Na de wedstrijd
Na het laatste fluitsignaal heeft u alle gelegenheid om gezellig na te praten en te netwerken. Tot 3 uur na de wedstrijd blijft onze bar open en zijn alle drankjes inclusief in uw membership. Dankzij de losse aftermatch tickets kunt u ook gasten uitnodigen die na de wedstrijd met uw relaties kunnen kennismaken.

Een gastvrije ontvangst van u en uw GASTEN staat bij De Lounge voorop

INFORMATIEFORMULIER BC DE LOUNGE