DE LOUNGE is de perfecte lokatie voor jouw productpresentatie of feest. Neem voor info contact met ons op!

DE LOUNGE HUREN

Arrangementen

EVENEMENTEN

Onze prachtige ruimte in het Philips Stadion is ook buiten wedstrijddagen beschikbaar voor diverse evenementen. U kunt hierbij denken aan vergaderingen, workshops, feesten, partijen, (product)presentaties etc.

De Lounge is gelegen in de Zuid-Oosthoek van het Philips Stadion, biedt ruimte aan maximaal 250 personen en beschikt over een exclusieve binnenruimte en een uniek terras aan het veld.

FACILITEITEN

Voor ieder evenement beschikt De Lounge over alle faciliteiten welke u zich maar kunt wensen. Op 4 grote TV schermen kunt u uw presentatie weergeven en een volledige geluidsinstallatie met draadloze microfoons is uiteraard aanwezig.


Ook een eigen buffetcorner en een barista corner zijn aanwezig in de exclusief ingerichte ruimte. Uiteraard is de geluidsinstallatie niet compleet zonder muziekcomputer en feestverlichting. Mocht er een DJ komen draaien, dan beschikt De Lounge ook over een eigen professionele DJ Booth.

In De Lounge is een eigen draadloos internet/wifi netwerk aanwezig.

INFORMATIE

Met ons team kunnen wij uw evenement van A tot Z verzorgen.

Heeft u vragen of wenst u een offerte op maat neem dan contact op met één van onze eventmanagers. Zij luisteren graag naar uw wensen en nemen de tijd om samen met u een perfecte invulling te geven aan uw evenement.

Stuur via onderstaande knop een email voor de beschikbaarheid en de mogelijkheden een en er wordt snel contact met u opgenomen.

Zoekt u een sfeervolle ruimte voor uw evenement dan is De Lounge de geschikte locatie

INFORMATIEFORMULIER BC DE LOUNGE