DE LOUNGE HUREN

Arrangementen

EVENEMENTEN

Onze prachtige ruimte in het Philips Stadion is ook buiten wedstrijddagen beschikbaar voor diverse evenementen. U kunt hierbij denken aan vergaderingen, workshops, feesten, partijen, (product)presentaties etc.

De Lounge is gelegen in de Zuid-Oosthoek van het Philips Stadion, biedt ruimte aan maximaal 250 personen en beschikt over een exclusieve binnenruimte en een uniek terras aan het veld.

FACILITEITEN

Voor ieder evenement beschikt De Lounge over alle faciliteiten welke u zich maar kunt wensen. Op 4 grote TV schermen kunt u uw presentatie weergeven en een volledige geluidsinstallatie met draadloze microfoons is uiteraard aanwezig.


Ook een eigen buffetcorner en een barista corner zijn aanwezig in de exclusief ingerichte ruimte. Uiteraard is de geluidsinstallatie niet compleet zonder muziekcomputer en feestverlichting. Mocht er een DJ komen draaien, dan beschikt De Lounge ook over een eigen professionele DJ Booth.

In De Lounge is een eigen draadloos internet/wifi netwerk aanwezig.

INFORMATIE

Samen met ons team kunnen wij uw evenement van A tot Z verzorgen.

Heeft u vragen of wenst u een offerte op maat neem dan contact op met één van onze eventmanagers. Zij luisteren graag naar uw wensen en nemen de tijd om samen met u een perfecte invulling te geven aan uw evenement.

Stuur voor de beschikbaarheid en de mogelijkheden een e-mail naar jacky@dommel18.nl en er wordt snel contact met u opgenomen.

De Lounge is een heerlijke ruimte om te vertoeven. Zowel tijdens een wedstrijd van PSV of op andere dagen.

Zoekt u een sfeervolle ruimte voor uw evenement dan is De Lounge de geschikte locatie

BC De Lounge is een initiatief van:

John Ketelaars
+31 (0)6 22567233
john@bcdelounge.nl

Ruud Bakker
+31 (0)6 53161606
ruud@bcdelounge.nl

Philips Stadion – ingang 12 – Frederiklaan 10A – 5616 NH Eindhoven  – telefoon 040 4100170 – info@bcdelounge.nl

PROUDLY POWERED BY: